Taxi diensten op maat

Ons team staat voor u klaar, voor welke taxi wensen dan ook

Groepsvervoer

Voor kleine en grote groepen!

Luchthaven vervoer

Van en naar elk vliegveld!

Scherpe prijzen

Goed voor uw portemonnee!

Op maat

Persoonlijke service!

Afbeeldingen / Over ons - foto 1

Betrouwbaar en scherp geprijsd

Taxi en luchthavenvervoer van & naar Eindhoven, Amsterdam Schiphol, Brussel en Düsseldorf Airport tegen vaste, aantrekkelijke tarieven. Indien u bij ons uw taxi bestelt bent u verzekerd van aantrekkelijke tarieven & prijsafspraken.

Afbeeldingen / Over ons - foto 2

Geen verassingen

Wij spreken dan vooraf een vaste prijs af zodat u achteraf nooit onaangenaam wordt verrast. Dit is vooral voordelig voor langere ritten. Als vaste klant geniet u daarbij extra voordeel in de vorm van een voorrangsregeling en een loyaliteits-korting.

Afbeeldingen / Over ons - foto 3

Kwaliteit

Onze chauffeurs zijn gecertificeerd en beschikken over een professionele & vriendelijke houding. Zij dragen zorg voor uw veiligheid en comfort tijdens de reis. Heeft u speciale wensen? Bespreek deze met onze chauffeurs en wij vinden samen met u een passende oplossing! Onze voertuigen zijn maximaal 3 jaar oud, goed onderhouden en voorzien van luxe lederen bekleding, navigatiesysteem en airconditioning

Bent u op zoek naar wat anders?

Elke klant is uniek, en dat weten wij. Wanneer uw taxi wensen niet op onze website staan beschreven dan horen we dat graag. Neem contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.